Ο Φοίνικας Executive Bikes σας καλωσορίζει στην δικτυακή παρουσίαση της εταιρίας και των προϊόντων της. Μετά από χρόνια συνεχούς έρευνας στην τεχνολογία και την εξειδίκευση των επώνυμων κατασκευαστών στον χώρο της ποδηλασίας, επιλέξαμε για εσάς τους πιο πρωτοποριακούς, με το πιο εξελιγμένο design, και την καλύτερη ποιότητα.

Τα ποδήλατα, τα αξεσουάρ και τα ανταλλακτικά που θα βρείτε στις σελίδες μας είναι τα πιο ολοκληρωμένα της Ελληνικής Αγοράς στους τρεις αυτούς παράγοντες (ποιότητα, design και πρωτοπορία) και φέρουν την εγγύηση της 20ετούς εμπειρίας μας.

Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε αποτελούν την elite της παγκόσμιας αγοράς. Μερικές από αυτές είναι οι εξής:

• Electra   • Cannondale   • Specialized   • Giant και άλλες πολλές

Οι κατηγορίες ποδηλάτων τις οποίες θα βρείτε καλύπτουν όλες τις ανάγκες του ποδηλάτη, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή επιδίωξης, είτε πρόκειται για mountain είτε πρόκειται για BMX ή Cruiser. Μπορείτε να βρείτε επίσης ποδήλατα fitness, city, hybrid, free ride και downhill.

Ο Φοίνικας Executive Bikes σας προσφέρει ακόμα εξειδικευμένο service για οποιαδήποτε πρόβλημα μπορεί να σας παρουσιαστεί για όσα χρόνια και αν έχετε το αγαπημένο σας ποδήλατο.

Finikas Executive Bikes offers you experienced servicing for any problems that might occur to your favorite bike no matter how many years you may own it.

Για αυτό έχουμε επιλέξει τον όρο Φοίνικας Executive Bikes για να περιγράψουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Γιατί η ποιότητα και η εξυπηρέτηση έχουν τον πρώτο λόγο στην εταιρία μας.

 

Καλώς Ήρθατε και Καλή Διασκέδαση!

Δημήτρης Αρβανιτόπουλος

Φοίνικας Executive Bikes